Berita Terkini Dan Isu Semasa

Breaking

Post Top Ad

Friday, March 30, 2018

Apakah Yang Pasangan Anda (Wanita) Mahukan Dari Diri Anda (Lelaki)?

Apakah yang pasangan anda (wanita) mahukan dari diri anda (lelaki)?
- Cinta yang berterusan
- Menjadikannya yang utama
- No 1 dalam hidup suaminya
Lelaki tak perlu fikir dia cinta aku tak? dia sayang aku tak? hanya tunjukkan sahaja sifat kasih sayang yang betul2 ikhlas pada pasangan, selagi dia ingin tinggal bersamamu sudah menunjukkan betapa si dia cintakan dirimu.
Perempuan sentiasa memikirkan, adakah dia masih sayang aku? adakah dia masih sayang padaku? adakah dia sentiasa letakkan aku no 1 dalam hatinya?
Dan antara perkara utama lelaki yang perlu faham tentang wanita, wanita selalu membandingkan rupanya dengan wanita yang lain setiap masa, lelaki tak buat, mana nak faham, lelaki tak de keja nak beza, eh hensemnya dia, takde..
Hanya perempuan sahaja yang fikir adakah aku masih lagi cantik untuknya? adakah berat aku bertambah? cantik lagi ke aku ni kalau dah anak 3, dia akan sentiasa macam tu.. dan lelaki (suami) mestilah sentiasa membuatkan pasangannya feel she the most beautiful, she the most cherished, the most loved, the most admired.. wanita sentiasa perlukan semuanya itu..
Sentiasa ucap i love you, memang ada yang fikir ianya awkward, tapi percayalah, ianya sangat penting dalam menjalinkan hubungan yang bahagia.
Jadi ingat ya para lelaki yang bakal menjadi suami. Rileks, tak susah pun nikah ni, cakap i love you and always caring about her, thats all. Thumbs up.

Post Top Ad

Your Ad Spot

Pages