Header AD

Adakah Anda Seorang Hipokrit

ADAKAH ANDA HIPOKRIT DENGAN PASANGAN ANDA? SILA RENUNG-RENUNGKAN
Di tempat pejabat boleh baik dengan bos, senyum2 dengan rakan sekerja, gurau senda, bila ada orang bawakan air, terima kasih sampai 7 kali
.
.
Tapi di rumah, marah sana sini, semua tak kena, padahal terpijak sebutir nasi, marah mcm monyet tak dpt pisang, hey common la guys, dengan suami/isteri sendiri kenapa nak mcm tu?
.
.
Siapa yang terasa, silalah renung2kan, kahwin sebab apa? harta? publicity? dah dapat tak minat dah? orang macam ni, memang mintak kene pijak
.
.
Mohon kita doa banyak2 jauhkan dari manusia hipokrit ni, tak larat da tgk orang cerai sana sini
.
.
Kami dari pihak Kreativ sentiasa mendoakan kebahagiaan anda, ada masalah rumah tangga, jika dah teruk sgt, boleh cuba minta nasihat, jangan diam je, jgn cuba solve sendiri kalo rasa tak reti
.
.
Semoga tuhan sentiasa merahmati perkahwinan kita semua, in sha Allah
Adakah Anda Seorang Hipokrit Adakah Anda Seorang Hipokrit Reviewed by Adslah Admin on 8:53:00 AM Rating: 5

Post AD