Header AD

Keajaiban CellMaxx - Whatsapp 011-14503411 (Mobile Stokis CellMaxx Putrajaya)

CellMaxx talk bersama Dr.Madzalan di Lahad Datu.. testimoni dari Dr.Madzalan tentang seorang pesakit cancer tahap 4 yg doktor di hospital sarankan utk berehat di rumah aja sebab hosputal tidak boleh buat apa apa lagi. Pesakit itu insisted hospital buat kimoterapi jugak dan hasil dari kimo itu amat teruk.. pesakit itu tidak dapat bergerak dan tidak boleh bertutur... keluarga pesakit itu membawa nya berjumpa Dr.Madzalan dan disuruh ambil CellMaxx. Dr.Madzalan mengatakan dalam 10 kotak mungkin baru nampak hasil... tetapi selepas 6 sachets pesakit iti dah dapat kembali berjalan dan bertutur... Dr.Madzalan kata macam tidak logik aja.. dia sebagai seorang doktor GP pun terkejut rasa tidak percaya... tapi Dr.Madzalan kata ni adalah kuasa Tuhan.. AFA ni Tuhan yg beri.. sekarang ni pesakit cancer level 4 tu semakin sihat.... Allahuakbar.. alhamdulillah..


Keajaiban CellMaxx - Whatsapp 011-14503411 (Mobile Stokis CellMaxx Putrajaya) Keajaiban CellMaxx - Whatsapp 011-14503411 (Mobile Stokis CellMaxx Putrajaya) Reviewed by Adslah Admin on 5:03:00 AM Rating: 5

Post AD