Header AD

Slip Disc Sembuh, Tiada Lagi Sakit Lutut, Sakit Tumit Dan DAPAT ANAK Pula


Testimoni CellMaxx Slip Disc, Sakit lutut dan tumit, Tiada anak - Whatsapp 011-14503411 (Mobile Stokis CellMaxx Putrajaya)
Kehebatan CellMaxx yang dikurniakan Tuhan kepada Kita
As salam..!!
Saya Puan Juliyana (36 tahun) ingin berkongsi testimoni setelah mengamalkan produk kesihatan Cellmaxx.
Saya telah berumah-tangga lebih kurang 10 tahun. Saya sebelum ini menghidapi masaalah kesihatan:
1) Slip disk dan masalah sakit lutut/tumit lebih kurang 20 tahun.
2) Period yg tidak normal. Datang Period 1 tahun sekali ada juga 6 bulan sekali serta bahagian peranakan terlalu rendah dan sukar untuk mengandung.
Telah cuba perbagai ubat dan produk sebelum ini tetapi tidak menampakan sebarang perubahan dan penyembuhan.
Pada awal bulan Disember 2015 telah mula mengamal minum Cellmaxx ( 1 sachet pagi dan 1 sachet malam) lebih kurang 10 hari Alhamdullillah slip disk, sakit lutut/tumit telah sembuh sepenuhnya hingga sekarang dan saya masih teruskan dgn mengamal minum Cellmaxx utk kesihatan tubuh badan.
Setelah hampir 10 tahun mendirikan rumah-tangga (tahun 2006) masih belum dikurniakan cahayamata.
Alhamdullillah dengan ikhtiar mengamal minum Cellmaxx sejak diperkenalkan awal Disember 2015..dgn doa dan tawakal kepada Allah🌟pada hari ini 19/05/2016 saya telah disahkan mengandung dan usia kandungan saya 4 bulan.
Saya mengharapkan kepada yg mengikuti testimoni saya ini mendoakan akan kesihatan saya dan kandungan saya sehat dan selamat melahirkan nanti.
Terima kasih Allah
Terima kasih Cellmaxx
Slip Disc Sembuh, Tiada Lagi Sakit Lutut, Sakit Tumit Dan DAPAT ANAK Pula Slip Disc Sembuh, Tiada Lagi Sakit Lutut, Sakit Tumit Dan DAPAT ANAK Pula Reviewed by Adslah Admin on 3:34:00 PM Rating: 5

Post AD