Header AD

Stesen Televisyen Minta Maaf Kerana Tersiar Perkara Tak Senonoh Ketika Sedang Berlangsung


Stesen televisyen Sweden TV4 tidak sengaja menayangkan tayangan filem **** ketika siaran langsung program acara berita.

Surat khabar Daily Mail melaporkan, Selasa (8/1), pengacara perempuan stesen tv itu sedang menyampaikan berita secara langsung ketika di latar ruang redaksi muncul tayangan tak senonoh.

Penonton terkejut menyaksikan tayangan latar itu ketika sedang mendengarkan berita tentang keadaan politik di tengah perang saudara di Syria.

Tayangan itu berlangsung hingga sepuluh minit sebelum akhirnya pihak pengurusan menyedari kejadian itu dan menghentikan tayangan latar itu.

"Saya fikir mata saya salah tapi setelah diperhatikan kita boleh melihat tayangan itu ****. Kenapa mereka tidak menyedarinya dengan segera?" kritik seorang penonton kepada surat khabar Aftonbladet.

TV4 memiliki kumpulan stesen tv lain yang memang menyiarkan tayangan filem dewasa di beberapa channel pada malam hari.

"Tidak seorang pun duduk menyaksikan tayangan itu di ruang redaksi. Tayangan itu terputar tidak sengaja. Itu tidak akan terjadi lagi," kata Ketua editor TV4 News Andreas Haglind.

Bagaimana tayangan siaran berita berlatarkan filem **** itu? Saksikan video di bawah ini.

Lihat video di sini
Stesen Televisyen Minta Maaf Kerana Tersiar Perkara Tak Senonoh Ketika Sedang Berlangsung Stesen Televisyen Minta Maaf Kerana Tersiar Perkara Tak Senonoh Ketika Sedang Berlangsung Reviewed by Adslah Admin on 6:41:00 AM Rating: 5

Post AD