Header AD

Bayi Hampir Kena Culik Dengan Burung (10 Gambar Dan Video)

Penculik dari udara : perkara paling menakutkan dalam hidup seorang bayi nyaris diculik burung ketika mereka sedang bermain di taman permainan.

Ianya berlaku di taman Montreal Canada.

Burung yang dikatakan itu adalah sejenis helang di mana ia berlegar-legar di udara ketika sedang mencari mangsa. Tidak disangka anak mereka menjadi mangsanya. Sila ikuti gambar-gambar di bawah ini :

 Helang itu sedang menyambar bayi itu

Zoom in

Gambar di atas seperti bayi itu sedang disambar helang tersebut. Apakah yang terjadi kepada bayi itu? Sangat menakutkan dengan keadaan ibu bapa mereka jauh darinya menyebabkan mereka tidak sempat untuk mengejar burung tersebut. Sila ikuti cerita penuh di bawah ini bagaimana ia bermula.

Apakah reaksi anda terhadap gambar ini? ia memang sangat menakutkan. Kelihatan bayi ini dalam keadaan selamat. Bersyukur kerana tiada apa yang berlaku pada bayi ini.Tetapi sesetengah pendapat mengatakan perkara ini adalah palsu seperti yang dikatakan dari youtube. Anda saksikan sendiri video ini adakah ia benar-benar palsu?Sumber - Youtube
Bayi Hampir Kena Culik Dengan Burung (10 Gambar Dan Video) Bayi Hampir Kena Culik Dengan Burung (10 Gambar Dan Video) Reviewed by Adslah Admin on 10:24:00 PM Rating: 5

Post AD