Header AD

Meninggal Dunia Sebelum Dapat Menatap Wajah Anak Pertama


REMUK... motosikal mangsa yang remuk selepas dirempuh di persimpangan
 lampu isyarat jalan Sungai Mati, Langgar. Gambar kecil Mohamad Sahaimi.

ALOR SETAR: Impian seorang lelaki mahu menatap wajah anak sulungnya yang dijangka lahir pada minggu depan tidak kesampaian apabila dia terbunuh dalam kemalangan di persimpangan lampu isyarat Jalan Sungai Mati, di sini, semalam.

Kejadian berlaku kira-kira jam 11.30 pagi menyebabkan mangsa, Mohamad Sahaimi Wan, 36, mati serta merta di tempat kejadian akibat terjatuh di atas jalan selepas motosikal ditungganginya dirempuh sebuah lori membawa muatan bakul ayam yang datang dari arah pusat bandar, di sini.

Difahamkan, mangsa gagal memberhentikan motosikalnya di persimpangan berkenaan ketika lori terbabit sedang bergerak apabila lampu isyarat bertukar hijau.

Saksi, Azmi Bakar, 45, berkata ketika itu dia sedang membersihkan kawasan sebuah restoran ikan bakar berhampiran dan terkejut apabila mendengar dentuman kuat lalu ternampak seorang penunggang motosikal melayang dan jatuh ke atas jalan.

Menurutnya, dia berada kira-kira 80 meter dari tempat kejadian, dan melihat mangsa jatuh tersembam dengan mulutnya terpancut darah begitu banyak.
Meninggal Dunia Sebelum Dapat Menatap Wajah Anak Pertama Meninggal Dunia Sebelum Dapat Menatap Wajah Anak Pertama Reviewed by Adslah Admin on 7:25:00 PM Rating: 5

Post AD