Header AD

iPhone Akan Melancarkan Harga Murah Dalam Tempoh 2 TahunPenganalisis Apple Gene Munster mengeluarkan notis ramalan yang menarik dalam minggu ini.

Kami sudah pun mempunyai salah satu daripadanya : Tv berjenama Apple akan dikeuarkan pada November 2013.

Di sini ada satu lagi : $200, iPhone yang belum disubsidikan, akan datang pada tahun 2014.

Di U.S., jika kamu membeli iPhones 5 baru pada kos $200 kerana pengangkut membiayai majoriti rang undang-undang untuk anda. Anda membayar $200 tetapi Apple akan mengumpul sebanyak $600. Pengangkut yang menjaga harga $400 itu dan berharap akan mendapat duit lebih dengan mengecaj anda. Tapi sistem ini tidak akan menjadi sekiranya ia dilancarkan di India dan China. Sebab itulah Apple hanya dapat berkongsi dengan beberapa negara sahaja.

Munster berfikir, versi Apple dalam tahun 2014 akan menjadi lebih murah.

Beliau tidak mengulas panjang tentang perkara ini, tetapi iPhone 5 tidak sepatutnya menjadi generasi iPhone yang terakhir, kami rasa Apple mestilah Unik dan dapat dijual dengan harga murah.

Jika Apple akan menjual telefon pada harga $200, ia akan membawa perubahan besar dalam falsafah korporat. Tetapi, syarikat itu mempunyai CEO yang baru iaitu Tim Cook. Dia mungkin fikir berbeza tentang harga Apple itu.
iPhone Akan Melancarkan Harga Murah Dalam Tempoh 2 Tahun iPhone Akan Melancarkan Harga Murah Dalam Tempoh 2 Tahun Reviewed by Adslah Admin on 7:51:00 AM Rating: 5

Post AD