Header AD

Tadi : Budak-Budak India Halang Jalan


Hari ini, satu kumpulan budak-budak seperti remaja sekolah cuba menghalang jalan berdekatan dengan The Mines ataupun KTM Serdang. Mereka ini berkumpulan dan menaiki motor dan membawa bendera merah yang bernombor 80, lebih kurang 15 motor yang menyertai kumpulan ini.

Mereka ini menghalang semua kenderaan beralih ke tepi di mana pengguna jalan raya hanya dapat menggunakan 1 lorong sahaja menyebabkan jalan raya ini tiba-tiba sesak. Semasa ketibaan aku, aku belum nampak polis lagi, mungkin diorang baru je kat situ. So kepada sesiapa yang tahu mengenai kumpulan ini harap boleh minta tolong share. Aku pun tak paham apa yang mereka cuba lakukan.

Sory aku tak dapat nak ambil gambar sebab aku sorang je drive time ni.
Tadi : Budak-Budak India Halang Jalan Tadi : Budak-Budak India Halang Jalan Reviewed by Adslah Admin on 2:57:00 PM Rating: 5

Post AD