Header AD

Smartphone Akan Berada Di Dalam Otak Kamu Di Masa HadapanDalam tempoh 10 tahun yang lalu, kita telah melihat telefon bimbit mengubah ke pisau tentera Switzerland elektronik dengan pelbagai fungsi dan ciri-ciri liar. Mereka menggantikan jam tangan, kamera, GPS berdiri, jam penggera, dan banyak alat lain.

Tetapi apa yang telefon pintar masa depan akan kelihatan seperti?

Berikut adalah apa yang kita membayangkan ...

Dalam tempoh lima tahun, Perang Paten lebih dan Apple muncul menang. Syarikat itu mempunyai tanda ciri-ciri reka bentuk banyak, termasuk banyak jenis keluk. Hasilnya, bersaing pengeluar telefon pintar beralih kepada bentuk segi tiga atau sudut.

Tech: Bagaimana telefon pintar membuat kita luarbiasa

Cepat ke hadapan 15 tahun. Dengan kerja-kerja perintis Google, telefon pintar berkembang ke dalam peranti dpt dipakai dengan realiti bertambah. Ini smartglasses menyediakan aliran malar kandungan dan iklan secara langsung ke dalam medan penglihatan pengguna.

Selepas trend gelas telefon dpt dipakai, syarikat pergi gila dengan pengecilan dalam tempoh 25 tahun. Teknologi membolehkan untuk pengecilan yang melampau dan telefon menjadi kegunaan tunggal, peranti boleh guna.

50 tahun kemudian, telefon dpt dipakai membuat kemunculan semula dalam bentuk wristbands. Wristphone, kerana ia telah diketahui umum, disesuaikan ke patut lengan setiap pengguna dengan sempurna. Ia termasuk state-of-the-art ciri arahan suara serta komponen holografik yang membolehkan anda berbual dengan kawan-kawan anda seolah-olah mereka betul-betul bersebelahan dengan anda.
Smartphone Akan Berada Di Dalam Otak Kamu Di Masa Hadapan Smartphone Akan Berada Di Dalam Otak Kamu Di Masa Hadapan Reviewed by Adslah Admin on 3:32:00 PM Rating: 5

Post AD