Header AD

Berita Kebogelan Diraja : Kate Britain berasa Sangat Sedih


Hanya seminggu selepas skandal gambar di britain tentang Putera Harry berbogel di Las Vegas, majalah telah mencetuskan kontrovesi dengan menyiarkan gambar-gambar isteri, Putera Wlliam Catherine, semasa beliau sedang bercuti.Bangsawan Cambridge kecewa dengan majalah Sebuah penerbitan Perancis dipanggil Closer, sumber diraja memberitahu CNN. Pegawai-pegawai istana mengancam aksi ini, mereka kata ia sangat menjijikkan.

Gambar-gambar kasar itu nampaknya telah diambil dengan len kamera yang panjang semasa pasangan ini sedang lepak di privasi chateau in Provence, di Southern France.

Mereka sangat sedih untuk mengetahui penerbitan Perancis dan jurugambar menyerang privasi mereka dengan cara-cara menakutkan dan benar-benar tidak wajar," kata jurucakap istana St James berkata.

Kontrovesi privasi baru ini diberi perhatian bagaimana pihak istana berurusan dengan media selepas kematian tragis ibunya, William Diana, kerana dia melarikan diri dari jurugambar di Paris 15 tahun lalu.

"Insiden itu mengingatkan akhbar dan paparazzi sangat keterlaluan dan sangat terburuk semasa hayat Diana, Princess of Wales, dan semua ini sangat menyakitkan DUke dan Duchess kerana hal itu," kata jurucakap istana.
Berita Kebogelan Diraja : Kate Britain berasa Sangat Sedih Berita Kebogelan Diraja : Kate Britain berasa Sangat Sedih Reviewed by Adslah Admin on 9:21:00 AM Rating: 5

Post AD