Header AD

Tempat Untuk Melakukan Persetubuhan? WTF??PETALING JAYA: Pernahkah kereta anda dibasuh sembilan kali dan mendapat satu khidmat s*** secara percuma yang menawarkan pelanggan mencuci kereta di Sunway Mentari di sini telah menikmati.

Sindiket telah menggunakan pusat mencuci kereta sebagai barisan hadapan manakala yang menawarkan perkhidmatan s*** di bilik belakang.

Polis, yang menyerbu premis itu di sini, mendedahkan bahawa pelanggan yang membasuh kereta mereka sembilan kali di pusat itu layak untuk satu sesi percuma s***.

"Pelanggan diberi kad kesetiaan. Sebaik sahaja mereka mempunyai sembilan setem, mereka berhak untuk satu sesi s*** bebas, "NKRA setiausaha ketua bahagian Asst Supt Emmi Shah Fadhil berkata.

Difahamkan pusat itu telah dalam perniagaan selama tiga bulan dan setiap sesi s*** kos antara RM130 dan RM180.

Pasukan menyerbu pusat pada pukul 9 malam semalam sebagai lima pelanggan sibuk menikmati "perkhidmatan tambah nilai" manakala yang mempunyai kereta mereka dicuci.

Untuk mengelakkan pengesanan, pelanggan bersembunyi di dalam bilik penyimpanan tetapi polis akhirnya mendapati mereka. Mereka juga mendapati beberapa kondom yang digunakan dalam ketuhar gelombang mikro.

Polis menahan lapan wanita Vietnam berusia antara 18 dan 28 serta empat rakyat tempatan yang bekerja sebagai penjaga dan atendan mencuci kereta.

Premis telah dilengkapi dengan kamera CCTV dan hanya dibenarkan kumpulan etnik tertentu untuk memasuki.

Para wanita telah memasuki negara ini menggunakan lawatan sosial pas dengan dua daripada mereka telah ditangkap sebelum ini bagi kesalahan yang sama.
Tempat Untuk Melakukan Persetubuhan? WTF?? Tempat Untuk Melakukan Persetubuhan? WTF?? Reviewed by Adslah Admin on 8:27:00 AM Rating: 5

Post AD