Header AD

Pelakon : Pembuat Filem Anti-Islam Permainkan Kami"Dikhianati" : Anna Gurji (Bersama Director Nakoula Basseley 
Nakoula di atas) ketakutan dan berkata dia ditpu tentang filem ini.

Los Angeles - Lily Dionne telah berada di seminggu di Holywood apabila dia menjawab iklan di Craigslist bahawa sedang mencari pelakon untuk satu filem pengembaraan yang dipanggil "Deset Warrior".

Sekarang, Dionne berkata dia berasa seperti dikhianati oleh pembuat filem California yang mana ia bertukar filem yang bajetnya murah dengan memasukkan unsur-unsur Islam dahulu kala ke dalam filem ini yang menyebabkan kemarahan Umat Islam seluruh dunia.

Apabila tersebarnya berita tentang perusuh ganas menyerang konsulat AS di bandar Libya Benghazi, menyebabkan kematian Duta Chris Stevens dan tiga rakyat Amerika yang lain, dia sangat terkilan.

"Saya menggigil ketakutan selepas saya mengetahui tentang filem ini dan saya tidak tahu apa-apa" kata Dionne kepada pemberita. "Movie ini tidak boleh di lihat oelh seluruh dunia"

Dionne tahu pembuat filem itu ialah Sam Bacile tetapi pegawai-pegawai persekutuan mengatakan namanya ialah Nakoula Basseley Nakoula, penjahat yang disabitkan dengan sejarah menggunakan nama samaran untuk menyembunyikan tindakan beliau.

Pelakon : Pembuat Filem Anti-Islam Permainkan Kami Pelakon : Pembuat Filem Anti-Islam Permainkan Kami Reviewed by Adslah Admin on 9:21:00 PM Rating: 5

Post AD