Header AD

Berhati-hati dengan Berita dari Barat

Kekecohan besar sedang berlaku di dunia ini antara Islam dan kafir di mana ia melibatkan cerita yang menghina Nabi Muhammad S.A.W.Bantahan telah di buat di kebanyakan Negara Islam menyebabkan pelbagai kontrovesi telah berlaku. Kita sebagai umat Islam jangan terlalu percaya dengan berita dari barat kerana mereka pasti mnggunakan peluang ini untuk menghancurkan Islam.

Terdapat berita baru mengenai askar america mati dibunuh kerana insiden ini. Jangan mudah percaya dengan berita ini kerana mereka pasti mahu menunjukkan ke mata dunia bahawa Agama Islam ialah agama yang kejam. Agama Islam tidak kejam. Islam ialah agama yang paling suci dan indah di dunia ini.

Jangan mudah percaya berita-berita yang disiarkan dari america mengenai kekejaman islam kerana kita tahu bahawa media yang mengawal minda.

Pembuat filem yang menghina nabi tersangatlah kurang ajar menyebabkan pelbagai kata-kata kesat telah dilemparkan.

Walau bagaimanapun, diminta supaya semua Umat Islam bersabar tentang hal ini dan bersamalah kita berdoa untuk kesejahteraan Islam.
Berhati-hati dengan Berita dari Barat Berhati-hati dengan Berita dari Barat Reviewed by Adslah Admin on 10:16:00 AM Rating: 5

Post AD